Grans resultats dels pilots catalans al Campionat d’Europa

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Bolotana, Sardenya, el Campionat d’Europa de BikeTrial 2016 a càrrec del Moto Club Palai.

Catalunya ha obtingut la tercera posició per nacions i Gemma Abant i Nil Benítez han guanyat el títol europeu en la categoria Elite Femina i Benjamin respectivament.

Joan Fusalba ha obtingut la segona posició en la categoria Poussin i Arnau Codina la quarta posició en Junior.

El grup A havia de fer dues voltes a les 9 zones naturals molt tècniques i llargues que eren molt selectives, mentre que el grup B tenia 7 zones també llargues i de gran precisió.

Al matí era el torn del grup B, on Joan Fusalba ha pres la sortida dels primers i ha anat liderant tota la prova fins a l’última zona on un fiasco l’ha fet quedar segon obtenint el seu primer podi internacional i sent el més jove de la prova.
Nil Benítez s’ha imposat des del principi i ha fet una prova gairebé impecable amb només 3 peus diferenciant-se considerablement de la resta.

A la tarda era el torn del grup A on Arnau Codina s’ha anat jugant el primer lloc fins a les últimes zones on un cinc dubtós li ha costat la quarta posició. Gemma Abant per primer cop ha participat en el grup A en zones molt tècniques i llargues, en la primera volta ha acabat amb 11 peus degut al cinc fet a la zona més difícil de totes però en la segona ha millorat acabant tota la volta amb només cinc peus.

RESULTATS OFICIALS CAMPIONAT D’EUROPA 2016 Bolotana

Bolotana AbanTwins 26 Bolotana AbanTwins 41 _MG_6387 Bolotana AbanTwins 1 Bolotana AbanTwins 10 Bolotana AbanTwins 12

FOTOS CAMPIONAT D’EUROPA 2016 – de CLAUDIO TOMBINI
FOTOS CAMPIONAT D’EUROPA 2016 – de DE FABIO MELE